Be Gorgeous

100% Hair Extensions

Indiskt och Asiatiskt silkeslent hår i bästa skick. Håret är i enastående kvalité eftersom den aldrig har utsatts för kemisk behandling. Indiskt hår är optimalt för tillverkning av hår extensions. Be Gorgeous Hair Extensions använder endast remy hair vilket innebär att alla hårstrån ligger åt samma håll och trasslar därför inte. Vilket medför att håret uppför sig precis på samma sätt som ditt eget hår, smälter in naturligt med ditt hår och får det att se naturligt ut!

Tillåt dig själv att ha det enklaste, lättaste & mest effektivaste naturligaste hår extension på marknaden idag. Men den unika patenterade fäst systemet så behöver du ej oroa dig för att skada ditt hår eller trassla till det med LIM, VÄRME, VAX eller FLÄTOR!

homebild-2
Be Gorgeous extensions finns i olika vackra färger, inklusive naturlig bas och vackra färger, alla i standard längden 18” ca 46 cm.  Alla extensions är tillverkade med Remi hair (vilket innebär att alla hårstrån ligger åt samma håll som naturligt växande hår). En extra fördel med Remi hair är att det går att färga och tål värme.