top of page
happy scissors11.jpg

Wella Professionals

Vi har ett långgående sammarbete med Wella Professionals som erbjuder exklusiva hårvårdsprodukter för salonger. Det som gör Wella Professionals speciellt är att det inte går att köpa i en vanlig butik utan används av världens kändaste stylister. Vi vill att våra kunder ska få det bästa möjliga resultatet.

happy scissors12.webp

Olaplex

Olaplex är en innovativ produkt som reparerar, stärker och skyddar håret på ett helt nytt sätt i samband med kemiska behandlingar och färgförändringar. Den ger din kreativitet en ännu större frihet – du kan bleka håret allt ljusare och färga det alltmer dramatiskt på bara en sittning.

happy scissors13.webp

Bjärl är ett svenskt varumärke, grundat av hårvårdsälskare, med en passion för att göra produkter som är bra för dig - och hållbara över tid. Bjröks produkter är exklusivt veganska, hållbara och producerade i Sverige, vilket stämmer in nära på Happy Scissors grundvärden.

Björk

happy scissors 14.JPG

Amika

Amika som för övrigt betyder ”vän” är en symbol för gemenskap och understryker det fina i mångfald. Amika gör det möjigt att möta alla olika hårtyper, texturer och stilar i tio kollektioner.
Samtliga produkter från Amika är veganska och fria från parabener, sulfater, aliminiumstärkelse samt över 1300 andra ifrågasatta ingredienser. 

haooy scissors14.webp

Hjärtligt

Allergi- och miljövänlig salongsvård med ekologisk rapsolja från Österlen.
100% Biologiskt nedbrytbar hårvård.
Godkända av Grön Salongs omfattande certifieringar. Vi väljer att arbeta med hjärtligt för deras miljövänliga, lokala och ärliga utbud av kvalitativ hårvård.

happy scissors 15.png

Världens mest använda produkt för att dölja tunt hår! Med sin lättanvända teknik och överkomliga priser har svenska Toppiks produkter för tunnhåriga kommit att bli en världsangelägenhet. Att se hur håret sakta men säkert tunnas ut är en tragedi för de allra flesta. Med Toppik kan du sakta ner och i många fall stanna av den utvecklingen och få tillbaka en tät frisyr.

Toppik

bottom of page